Cum de a alege Gazduire server dedicat

Serverele dedicate oferă mult mai multă putere și caracteristici decât gazdă partajată sau VPS, dar atunci când come to a decisionți cu privire la web hosting dedicat pentru servere, este vital să luați în considerare o serie de lucruri înainte de a lua saltul. Nici doi furnizori de gazduire nu sunt la fel, deci este vital ca daca un pret pare prea bun pentru a fi adevarat, probabil ca veti primi intr-un fel un serviciu de calitate inferioara.

În interiorul unui server dedicat

Calitatea components-ului

Din minute ce veți închiria un întreg server fizic, este critical să plătiți pentru hardware de bună calitate și nu o grămadă de componente vechi care au fost aruncate împreună într-un șasiu metalic vechi. În schimb, aveți grijă de serverele dedicate cu HDD-uri de nivel enterprise sau chiar SSD-uri.

Căutați o referire la un server de marcă, cum ar fi Supermicro, HP sau Dell. Toate acestea sunt mărci de calitate de server.

Opțiuni de asistență

Aproape fiecare furnizor dedicat de hosting va oferi suport la un anumit nivel, dar nivelul precise de suport va varia de la gazdă la gazdă. Iată câteva considerații pe treatment trebuie să le experienceți atunci când comparați suportul:

Ce se întâmplă dacă aveți o difficultyă? Echipa lor de asistență este ușor accesibilă prin intermediul unui bilet de asistență, al unui telefon sau al unui chat Reside?
Furnizorul de servicii de găzduire pe care îl căutați oferă asistență non-stop?
Treatment sunt momentele de răspuns ale acestora pe fiecare canal de suport?
Echipa lor de suport poate ajuta cu adevărat problema dvs. sau se comportă ca niște roboți, pur și simplu vă conectează la Wiki sau F.A.Q. articol, mai degrabă decât rezolvarea problemei dvs.?
Pentru a evalua punctele three și four, ar fi o idee bună să trimiteți câteva întrebări de pre-vânzare echipei de asistență pentru a afla cât timp este nevoie pentru a obține un răspuns la întrebările dvs. și, de asemenea, dacă răspunsurile sunt de ajutor!

Indiferent de motivul pentru alegerea serverului dedicat internet hosting, suportul ar trebui să fie un element-cheie.

Garanții de înlocuire hardware (SLA etcetera.)
Acestea sunt oferite de centre de day furnizorilor de servicii de găzduire și apoi de la furnizorii de servicii de găzduire până la clientul closing. Semnificația acestor garanții este că, dacă aveți o difficultyă, furnizorul de servicii de gazduire sau datacenterul care găzduiește serverul dvs. va oferi să înlocuiască hardware-ul eșuat (sau defecțiune) într-un anumit interval de timp.

Dacă vă uitați în jur la compararea furnizorilor dedicați de web hosting, veți începe să observați că furnizorii mai ieftini au SLA (Assistance Stage Agreements) mai lungi pentru înlocuirea hardware-ului, cum ar fi HDD-urile defecte. Deci, este întotdeauna o idee bună să aflați aceste informații, altfel ați putea afla doar că gazda dvs. are un SLA sărac atunci când vă aflați într-o situație în care aveți nevoie de o înlocuire urgentă.

Există și alte SLA-uri, cum ar fi disponibilitatea rețelei și disponibilitatea energiei. Ar trebui să căutați o gazdă treatment oferă ninety nine,9% + pe fiecare dintre acestea.

Server Supermicro Dedicat

Opțiuni software program

Sistem de operare
Oferă toate principalele distribuții Windows & Linux? Dacă acestea oferă doar Linux, probabil că echipa de asistență nu va putea să vă ajute cu problemele legate de Home windows, chiar dacă puteți instala un sistem de operare personalizat. Căutați un furnizor de gazduire treatment oferă toate sistemele de operare principale, deși ar trebui să plătiți o taxă lunară suplimentară pentru sistemele de operare Windows, deoarece acestea necesită o licență plătită.

Panou de control

Ce panouri de control diferite sunt oferite? Symbol-ul cPanel

În timp ce un furnizor de gazde ar fi putut construi propriul panou de Regulate, este de obicei cel mai bine să optezi pentru unul dintre panourile bine cunoscute, cum ar fi cPanel / WHM (WebHost Supervisor) sau Plesk. În acest fel, dacă vreodată trebuie să vă mutați web site-urile Internet departe, va fi mult mai simplu.

Dacă nu ați folosit un panou de Command înainte de a gestiona serverul și web-site-urile asociate, ar trebui să încercați cu siguranță unul. Vă recomandăm cPanel / WHM, deoarece acesta este panoul de Regulate principal din industrie și oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi crearea / gestionarea de cont, gestionarea e-mailului, backup-urile la nivel de server (către un server FTP la distanță, Amazon S3 etcetera.) , și de gestionare a securității. O listă completă a funcțiilor poate fi găsită aici pe website-ul oficial cPanel.

Computer software suplimentar

Poate furnizorul dvs. de internet hosting să instaleze software package suplimentar, cum ar fi Softaculous (application de instalare cu one clic), WHMCS (program de facturare) etc. dacă este necesar? Deși ați putea să cumpărați licențe software program și să instalați singur computer software-ul, este bine să știți că gazda dvs. poate experience acest lucru dacă este necesar.

Migrarea de pe un server dedicat existent
Poate server dedicat furnizorul de găzduire să vă ajute în procesul de migrare? Dacă întrebați, mulți vor fi mai mult decât mulțumiți de acest lucru pentru dvs. După cum sa Adult malesționat mai sus, dacă utilizați unul dintre panourile de control bine-cunoscute, acest proces va fi mult mai rapid și mai ușor.

Dacă gazda Internet refuză complet să vă ajute în vreun fel, probabil că este mai bine să stați departe, deoarece ar putea avea această atitudine față de orice probleme pe care le întâmpinați.

Calitatea rețelei și timpul de funcționare
Timico Datacenter NOC

Chiar dacă hardware-ul de server are un regular bun și datacenterul în treatment este localizat serverul dvs. are o garanție bună pentru înlocuirea components-ului, dacă rețeaua suferă de pierderea pachetului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *